Dampshop

Forsoning????

Idag, i skolen blev jeg hevet til side af en lærer. Hun fortalte mig at vi skulle holde en samtale hvor jeg, hende, lederen og Martin var til stede. Formålet med denne samtale var egentlig bare at Martin og jeg lige fik set hinanden i øjnene og “renset luften”. Jeg tænkte at eftersom der ingen problemer den sidste uge har været på skolen, ville det ikke tage mere end 10 minutter. Men sådan skulle det ikke gå.. Søde, søde Martin havde lavet en lang liste med ting han skulle huske at sige og spørge om. Så lige som jeg troede jeg havde afgivet forklaring i mandags og alt var i orden, fik Martin så fint revet det hele frem igen. Jeg kunne bare mærke at hele min krop begyndte at ryste. Blodet strømmede ekstremt hurtigt igennem min krop, og jeg følte mig rigtig varm i hovedet på et split sekund. Aldrig før har jeg oplevet en person, der så hurtigt kan bringe mit pis i kog, for at sige det rent ud. Hvis jeg selv skal sige det synes jeg at han kom med en helvedes masse dumme kommentarer som: “Først ville jeg have dig smidt ud af skolen, men efter jeg har tænkt lidt over det, er det okay at du er her, hvis bare du flytter klasselokale“. Vores lærer måtte også forklare ham at det altså ikke er ham der bestemmer, hvem der bliver smidt ud og i hvilke klasselokaler folk skal være i. Mødet tog over en halv time, og jeg fik næsten ikke et ord indført. Men det var tydeligt at Martin havde følt sig meget truet, og måske er lidt traumatiseret. Jeg har egentlig lidt ondt af mennesker som ham. Hvor er det trist, at nogle mennesker har brug for at køre på de svage, men når så de selv får tilbage af samme skuffe knækker de fuldstændig sammen. Trist…
Nå, efter mødet ventede dejlige Leo og Niza på mig udenfor skolen. Vi havde aftalt at tage en kop kaffe sammen, efter skole og sparke ferien igang. Vi plejer altid at drikke kaffe på Månefiskeren, på Christiania, da de laver den aller bedste kaffe-latte i hele København. Vi hyggede et par timer og fik snakket om alt mellem himmel og jord. Vi får ikke rigtig tid til at nyde vores ferie, da vi pga. al den drama er meget bagud med vores gruppearbejde i skolen. Derfor kommer min ferie til at handle om engelsk-stil, apopleksi, ernæring og sårpleje. Virkelig fedt! Håber der er andre derude der kan nyde deres ferie, jeg vil hoppe ned i bøgerne nu.
KYS!

IMG_2953

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dampshop