Bobo

Søvnløshed

Jeg kan simpelthen ikke sove – jeg er ved at blive sindssyg!!
De sidste 3 – 4 nætter har været et helvede. Ligemeget hvordan jeg vender og drejer mig i sengen, kan jeg simpelthent ikke finde ro. Når klokken bliver 1, begynder jeg at tænke på hvor lidt jeg får sovet og så kan jeg slet ikke sove! Er først faldet i søvn mellem 2 og 4 de seneste dage, og jeg har altså en skole jeg skal passe. Skal til eksamen lige om lidt, og er mega meget bagud pga. alt det der skete for nogle uger siden.
Jeg synes selv jeg gør alt for at det skal lykkedes mig at få bare 6 – 7 timers søvn i streg. Jeg spiser til måltiderne, jeg holder mig vågen sidst på eftermiddagen, hvor jeg er ved at dejse om, så jeg kan sove om aftenen, jeg tager et dejligt varmt bad inden sengetid og jeg prøver at drikke en kop te. Intet hjælper!!! Lige så snart jeg ligger mig i min seng, begynder min hjerne at køre. Lige nu er kl. 02:38 og mit ur ringer kl. 07:00, hvor jeg skal op og direkte hen på skolen og fremlægge! Jeg håber virkelig snart det hører op, da jeg finder det ekstremt opslidende. Nu vil jeg prøve at ligge mig lidt igen, og se om jeg lige kan få et par timer, og måske få lidt ud af dagen imorgen.
KYS!

IMG_0892

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bobo