Min mandehade-liste #2

København K.

Jeg har meget travlt i skolen i øjeblikket, da jeg om 1 uge skal til eksamen i både naturfag og aktivitets- og kulturfag. Det er virkelig stressende, da det ikke er ret meget undervisning vi har haft på skolen. Naturfags eksamen vil jeg mene, kræver lidt mere end 4 timers undervisning på et helt år. Derfor er der ikke meget tid til sjov og ballade i øjeblikket, men jeg prøver alligevel at holde hovedet oppe.
Midt i al eksamensræset, besluttede Niza, Leo og jeg at vi lige ville ligge skolen lidt på afstand og tog derfor en lille tur på strøget efter skole. Vi fik en kop kaffe og slentrede op af gågaden. Vi gik op af de små sidegader, og faldt over vintage butikken København K. Virkelig hyggelig butik, med en masse sjove ting og trends til næsten ingen penge.
Butikken finder du på Teglgårdsstræde 6, Kbh K. “København K” er helt klart et besøg værd, da jeg synes den er billigere end andre Vintage butikker jeg er stødt ind i, i København.  Jeg kunne i hvert fald godt finde på at smutte forbi igen og spendere nogen penge. Har man ingen penge, er det faktisk også meget sjovt bare at gå rundt derinde og kigge på alt tøjet, for der er da også ting der er mindre kønne. Vi havde det i hvert faldt sjovt, selvom vi ingen penge havde med.
KYS!

1240032_10202558454182212_1571708451_n_Fotor_Fotor_Collage

  Du kan også følge bloggen på BLOGLOVIN og FACEBOOK

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min mandehade-liste #2